Smještaj

Udobnost i ugoda bile su dvije glavne značajke koje smo htjeli postići uređujući naš mali hotel Japodi. Zato su boje tople, zemljane, a materijali prirodni. U šest soba se nalazi ručno izrađeni namještaj, udobni kreveti, radni stolić, televizija, a svaka soba ima i svoju kupaonicu sa toaletom. Dvije sobe su nešto veće, obiteljske, pa imaju i dodatni ležaj.
U prizemlju kuće je dnevni boravak sa blagavaonicom i blibliotekom, prostor posvećen druženju, odmoru ili igri, kako tko voli.

Tko želi kod nas može i večerati. Naša kuhinja nije otvorenog tipa već je namijenjena samo našim gostima, a jela koja pripremamo usklađena su sa sezonom, navikama gostiju i uvijek od svježih i kvalitetnih namirnica.

Kamin

Novost u nasoj ponudi su sauna i hidromasažni bazen.

Infracrvena sauna se nalazi na katu kuće gdje su i gostinske sobe, dok je bazen, poznatiji pod nazivom hottub, smješten na našoj novoj terasi - sunčalištu.

Za infracrvenu saunu govore da je njaučinkovitiji ispirač otrova iz našeg organizma, dok su hidromasažni bazeni na otvorenom čuveni po užicima koje pružaju kako za vrijeme ljetnjih vrućina tako i u doba niskih temperatura i snijega pa vjerujemo da će se naši vjerni gosti i oni koji će to tek postati, razveseliti ovom novošću rijetkom za Gorski kotar.

Cijena smještaja

Cijene za 2019 / 2020 godinu

Po sobi, noćenje s doručkom:

23. 1. - 16 .7.
25.9. - 19. 12.
79 eur

 

20. 12. - 22. 1.
17. 7. - 24. 9.
90 eur

 


- Djeca od 3 do 10 godina imaju popust od 50 %,
a djeca od 10 do 13 godina 30%

- Dodatak za dječji krevetić dnevno 5 eur

- Dodatak za kućnog ljubimca dnevno 10 eur

- Boravišna pristojba po osobi dnevno 7 kn

- Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu

- Osiguranje gosta 3,75 Kn (0,50 Eur) osoba/dan

Japodi.com - 2013 by SpinMedia