japodi boutique hotel

Zelena oaza mira i ljepote

Japodi Boutique hotel

U sungerskoj dolini, podno pitomih brežuljaka Bitoraja, na prostranoj livadi udaljenoj od mjesta, a opet tek nekoliko minuta do civilizacije, nalazi se Japodi Boutique hotel.

Aleja jela i smreka Sungerskog luga, kroz koju vozite prema Sungeru dolazeći na svoj zasluženi vikend ili godišnji odmor, navješćuje da će odmor u toj zelenoj oazi mira i ljepote biti drugačiji. Drvena kuća osvaja već na prvi pogled. Krase je udobnost, toplina i opušteni komfor, a pogled s njezinih prozora i prostrane drvene terase na šumu, planine i srne veže vas zauvijek. Dobro došli u stvarnu bajku Japodi!

Sobe sa ručno izrađenim namještajem

U šest soba se nalazi ručno izrađeni namještaj, udobni kreveti, radni stolić, televizija, a svaka soba ima i svoju kupaonicu s toaletom. Dvije sobe su nešto veće, obiteljske

U našoj ponudi su sauna i hidromasažni bazen

Za infracrvenu saunu govore da je najučinkovitiji detox našeg organizma, dok su hidromasažni bazeni na otvorenom čuveni po užicima koje pružaju po svim godišnjim dobima.

Restoran namijenjen samo našim gostima

Naš restoran nije otvorenog tipa, a jela koja pripremamo usklađena su sa sezonom, podnebljem, navikama gostiju i uvijek pripremljena od svježih i kvalitetnih namirnica.

Rezervacije