Ponuda

Smještaj

Udobnost i ugoda bile su dvije glavne značajke koje smo htjeli postići uređujući svoj mali hotel Japodi. Zato su boje tople, zemljane, a materijali prirodni. U šest soba nalaze se ručno izrađeni namještaj, udobni kreveti, radni stolić i televizor, a svaka soba ima i svoju kupaonicu s toaletom.

Cijene

95
00
Noćenje s doručkom, više od jednog noćenja
  • Po sobi
  • Noćenje
  • Doručak

Mali Wellness

U našoj je ponudi i infracrvena sauna koja se nalazi na katu kuće gdje su i gostinske sobe, dok je bazen, poznatiji pod nazivom softtub, smješten na našoj terasi – sunčalištu.

Za infracrvenu saunu govore da je najučinkovitiji detox našeg organizma, dok su hidromasažni bazeni na otvorenom čuveni po užicima koje pružaju kako za vrijeme ljetnih vrućina tako i u doba niskih temperatura i snijega. Tako naši gosti mogu u njemu uživati bez obzira na vanjsku temperaturu i doba godine.

Restoran za goste

U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak s blagovaonicom i bibliotekom, prostor posvećen druženju, odmoru ili igri, kako tko voli.

Gost koji želi, kod nas može i večerati. Naš restoran nije otvorenog tipa, već je namijenjen samo našim gostima, a jela koja pripremamo usklađena su sa sezonom i navikama gostiju te pripremljena od svježih i kvalitetnih namirnica.

Rezervacije